Energie

Zetavent levert alles op het gebied van toegangscontrole. Door de samenwerking met onze partners bieden wij een breed scala van producten aan.

Onze Deuren en Puien voldoen aan de meest recente prestatie-eisen en voorschriften. Deze oplossingen zijn leverbaar met een ventilerend karakter of kunnen (deels) als schijnrooster uitgevoerd worden.

De Trafo deuren en puien zijn uitermate geschikt voor alle typen spanningsruimten en overige technische ruimten. Daarnaast kunnen deze deuren en puien zowel inpandig als in de buitengevel geplaatst worden en voldoen deze aan de laatste normen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoogste inbraakwerendheidsklasse en de eisen gesteld vanuit de energiemaatschappijen.

Met onze specifieke deuren en puien wordt eenvoud gecreëerd en worden ventilatie en esthetiek verbonden tot 1 geheel. De deuren en puien zijn opgebouwd uit horizontale aluminium schoepen welke gelast worden op een dragend kozijn. Door deze samenstelling verkrijgt u een doorsteekvrij en regeninslagwerende gevel. Standaard wordt deze oplossing voorzien van een poedercoating in een standaard RAL-kleur naar keuze. Op deze manier kunnen wij altijd aansluiten bij de wensen van de architect.

Kijk hieronder eens bij de verschillende varianten welke wij te bieden hebben, staat de gewenste oplossing er niet tussen? Neem gerust contact met ons op